fbpx
BAELSKAAI 14 | 100% verkocht

Uw New York loft met zeezicht.
Heerlijk luxueus!

BAELSKAAI 14 | 100% verkocht

Uw New York loft met zeezicht.
Heerlijk luxueus!

Hoge plafonds. Ruimte over!

Ruime lofts met zeezicht

Het nieuwbouwproject Baelskaai 14 in Oostende sluit aan bij de tijdloze architectuur die we terug vinden bij de gebouwen rond Central Park in New York. Eenvoudige en karakteristieke gebouwen. Ook hier een vleugje art deco. De baksteen-architectuur, zoals bij Baelskaai 20 en Baelskaai 21, garandeert blijvende kracht en schoonheid doorheen de jaren. Baksteen is robuust, duurzaam en tijdsbestendig maar laat tegelijkertijd ook toe om het gebouw zorgvuldig, consequent en mooi te detailleren en dus een bepaalde finesse te genereren Baksteen is herkenbaar, voelbaar. Baksteen heeft textuur en kleurschakering. Baksteen leeft.

Dit zal zich ook vertalen in een loft gevoel in het interieur waarbij openheid en licht belangrijk zijn.

Prachtig loft interieur van Baelskaai 14

Grote ramen & terrassen - perfect zeezicht!

Grote terrassen zorgen voor een dekgevoel en een open binnen-buiten-relatie waardoor men doorheen de opéénvolgende seizoenen optimaal kan genieten van het zeeklimaat.

Zalige rust op je extra groot terras

Grote ramen laten je een prachtig park zien

De locatie van Nieuwbouw Baelskaai 14 is helemaal top, enerzijds op de kop van het bouwblok en direct gelegen aan de majestueus heraangelegde Hendrik Baelskaai. Kijkende over de kaai, het visserijdok en de historische scheepswerf wordt de bewoner een wijds perspectief gepresenteerd op de strekdammen, de havengeul en de binnenstad van Oostende.

Anderzijds kijkt men vanuit Baelskaai 14 uit over het nieuwe Central Park in het hart van het bouwblok. Het gerestaureerde arcade-gebouw – dat gebruikt zal worden voor culturele evenementen – vormt het achterliggende decor.

Op deze locatie heb je als bewoner alle voordelen van het wonen in de stad, maar niet de nadelen. Dit gebouw is gelegen op fietsafstand van het stadscentrum van Oostende. Ook met de veerdienst heb je in een leuke oogwenk als fietser of voetganger de havengeul overbrugd. De deur uitstappend, ben je op 100 meter van één van de mooiste stukken beschermd strand- en duinlandschap aan de Noordzee. Het is tevens ook een bewaakte badzone!

De gebouwen zijn tot in de essentie tijdsbestendig. Bewust niet ‘modieus’. Maar daarom zijn ze niet minder hedendaags. Eenvoud en ‘serieux’ zijn de nieuwe trend. Bovendien is het inzetten op en waarborgen van alle aspecten van isolatie, ventilatie en de voorzieningen van hernieuwbare en duurzame energie, voor Burco Coast van uitermate belang.

Nieuwbouw appartementen Oostende Baelskaai met prachtig avondlicht

U heeft vanuit uw appartement prachtig zicht op het verlichte park. Uw persoonlijke Central Park