fbpx
BAELSKAAI 25 | 100% verkocht

Wonen met zeezicht

BAELSKAAI 25 | 100% verkocht

Wonen met zeezicht

Baelskaai 25

Een duurzame investering aan zee

Vanuit je appartement heb je een prachtig zicht op de Baelskaai, op de stad Oostende en de zee. Het losstaande imposante en verfijnde gebouw paalt direct aan de Hendrik Baelskaai. Baelskaai 25 is de tweede schakel van een groter geheel dat architecturaal perfect zal samengaan met de toekomstige gebouwen op deze locatie.   

De luxueuze residentie aan de Baelskaai 25 heeft een open zicht op de haven, de stad en de zee. Het imposante gebouw heeft een zuidgerichte oriëntatie en is thuis voor zo’n 70-tal appartementen met een grootte tussen 63m2 en 385m2. Deze strekken zich uit over 14 verdiepingen. De architectuur met verschillende verspringingen garandeert tijdloosheid en elegantie.

Op het gelijkvloers bevinden zich 3 tot 4 grote handelspanden met uitzicht op de kade. Via niveau -1 en -2 bereik je de garageboxen en parkeerplaatsen.
Elk appartement kan afgewerkt worden naargelang de wensen van de klant. Zo levert de bouwheer een onderhoudsvriendelijk gebouw af met veel aandacht voor de gevelbekleding. Afkomstig uit Tivoli in de buurt van Rome en gebruikt bij oudere gebouwen aan de zeedijk van Oostende en Barcelona, wordt de gevel opgetrokken uit de natuursteen Travertijn

Baelskaai Oostende parkzicht
Baelskaai 25
Bouwheer kies voor duurzaamheid

Luxueuze gevel in Travertijn

Deze natuursteen wordt ontgonnen bij Tivoli in de buurt van Rome en bleek ook te kunnen weerstaan aan de weersomstandigheden aan de kust. Toeval wil dat Traventijn ook gebruikt is in het Barcelona paviljoen van Mies vd Rohe (ook in museum K in Leuven). Gelijkaardige materialen zijn ook gebruikt bij de oudere gebouwen aan de zeedijk van Oostende waarvan de familie De Cloedt eigenaar was.

OPLEVERTERMIJN: 2020
Status : Ruwbouw