fbpx
Baelskaai logo
Park View Oostende logo

De natuur

nooit ver weg

Welkom in Parkview. Welkom thuis. De wind in je haren, een zalige zeebries op je terras of een rustgevende duinenwandeling. In Parkview kan dat op elk moment van de dag. Op deze unieke locatie aan de Belgische kust geniet je van ruime nieuwbouwappartementen die doordrongen zijn van licht. Het open zicht op Central Park@Sea vanuit je appartement krijg je er zomaar bovenop.

Rustrijke ruimtes
van hoge kwaliteit

Het zonnetje in huis

Nieuwbouwresidentie ParkView biedt rust en privacy in een zee van licht. Deze doorzonappartementen beschikken van voor tot achter over een grote woonruimte met zeer veel lichtinval. In combinatie met kwalitatieve materialen en energiezuinige technieken creëer je een open, rustige sfeer binnenshuis in harmonie met de authentieke, groene omgeving rondom.

Oog op kwaliteit

In ParkView woon je aan zee. Dat vertaalt zich naar uiterst robuuste materialen die de tand des tijds doorstaan. Denk maar aan kwalitatieve baksteen en perfecte afwerkingen, maar ook aan de laatste technieken op het vlak van isolatie en energie. Dat is jouw garantie voor zorgeloos wooncomfort.

Respect voor traditie

In deze elegante residentie is dagelijks wooncomfort doorgetrokken naar in een tijdloze architectuur. De lichtgrijze baksteen, kenmerkende verspringingen en schrijnwerk in aluminium zijn knipogen naar de vroegere havenactiviteiten op Oosteroever. De ruime terrassen halen het groen van Central Park@Sea moeiteloos naar binnen.

0 %

VERKOCHT

Volg ons

op Facebook en/of Instagram
zo ben je als eerste op de hoogte
van de nieuwe projecten,
lancering voor verkoop of
evolutie op de werf.

Boot in de haven van Oostende