Masterplan

 

INFO

LOCATIE
HENDRIK BAELSKAAI OOSTENDE

BOUWHEER
BURCO COAST

ARCHITECT
AWG

INRICHTINGSPLAN
BUUR

MASTERPLAN

Het heraanleggen van de Oosteroever in Oostende krijgt een internationaal allure met als inspiratiebron gelijkaardige ontwikkelingen in kleinere en grotere havensteden in België en Europa zoals Amsterdam, Barcelona, Hamburg,…

Er wordt vooral ingezet op de inrichting van de openbare ruimte. Het Militair Hospitaal wordt gerenoveerd, de duinengordel krijgt een opwaardering en sanering en Fort Napoleon zal een renovatie genieten met herstel van de oorspronkelijke glacis. Daarnaast zorgen de vernieuwing van de kade en de komst van een moderne jachthaven, restaurants, boetieks, cafés en kunstgalerijen voor een optimaal woon-werkleven.

Het startpunt van het project aan de Baelskaai was de eigenheid van de locatie. Wonen aan de Baelskaai staat gelijk aan leven op wandelafstand van het bruisende centrum, dichtbij het strand, de ongerepte duinen en de oase van rust in het binnenpark.

Het inrichtingsplan als Central Park@Sea vond zijn inspiratie in de geborgenheid van een Duinpanne en de vloeiende lijnen van kunstenaar en landschapsarchitect Burle Marx. Door de directe toegang kan elke bewoner aan de Baelskaai genieten van het unieke Central Park@Sea. De stoere Baelskaai rond de groene parkruimte brengt het robuuste en tijdsbestendige havenkarakter naar voor.

Een nieuwe duurzame thuis aan zee midden in de ongerepte natuur en dichtbij de bruisende stad – de Baelskaai is een unieke parel aan de Belgische kust.

Schrijf je hier in om via e-mail op de hoogte gehouden te worden van het project.

Wil je meer info of een bezoek plannen?
Contacteer Sofie Vanloo via 0470 37 57 68 of info@baelskaai.be
Onderstaande verkoopskantoren helpen je graag.


Bouwheer Burco Coast
0470 37 57 68
info@baelskaai.be059 55 10 50
info@dermul.be

Immokantoor Key Immo
0475 24 59 79
info@keyimmo.be